Veřejná zakázka: Upgrade magnetické rezonance v Nemocnici Znojmo

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 15736
Systémové číslo: P18V00002743
Evidenční číslo zadavatele: 14/2018
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2018-039432
Datum zahájení: 08.11.2018
Nabídku podat do: 13.12.2018 10:30

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Upgrade magnetické rezonance v Nemocnici Znojmo
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení upgrade MR scanneru Philips verze Achieva 1.5T, který vlastní a provozuje Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dále demontáž a odvoz stávajícího zařízení, nebo jeho nahrazovaných částí, které budou v souvislosti s plněním předmětu veřejné zakázky zadavatelem vyřazeny. Dodavatel je povinen vyřazené stávající zařízení, nebo jeho nahrazované části zlikvidovat v souladu s příslušnými právními předpisy, pokud vyřazené stávající zařízení, nebo jeho nahrazované části v souladu s příslušnými právními předpisy nevyužije pro vlastní účely. O demontáži a odvozu vyřazeného stávajícího zařízení, nebo jeho nahrazovaných částí bude vyhotovena příslušná dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dále provedení instruktáže pracovníků zadavatele v obsluze a běžné údržbě upgradovaného MR scanneru ve smyslu a v souladu s § 61 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o zdravotnických prostředcích“), a to včetně vyhotovení příslušné dokumentace o provedené instruktáži.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dále poskytnutí záruky za jakost a provádění komplexního záručního servisu upgradovaného MR scanneru, včetně veškerých jeho součástí a příslušenství, po dobu 1 roku po předání upgradovaného MR scanneru. Součástí záručního servisu jsou servis a revize ve smyslu a v souladu s Hlavou IX zákona o zdravotnických prostředcích.
Zadavatel za předpokladu splnění všech požadavků zadavatele stanovených v odst. 3.4 až 3.7 dokumentace zadávacího řízení umožňuje v souladu s § 90 odst. 3 zákona a § 91 odst. 2 zákona splnit předmět plnění veřejné zakázky dodáním nového zařízení, tj. dodáním nového nerepasovaného zařízení magnetické rezonance, včetně veškerých jeho součástí a příslušenství, vyrobeného nejdříve v roce 2018, splňujícího veškeré požadavky zadavatele stanovené zejména ve specifikaci předmětu plnění (Příloha č. 4 dokumentace zadávacího řízení). Pro vyloučení všech pochybností zadavatel uvádí, že možnost dodání nového zařízení nepředstavuje připuštění variant nabídky ve smyslu § 102 zákona.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 14 567 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace
  • IČO: 00092584
  • Poštovní adresa:
    MUDr. Jana Janského 11
    669 02 Znojmo
  • Název oddělení: Technicko-investiční odbor
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050716

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.krajbezkorupce.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky