Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Dům přírody Pálavy – audiovizuální díla – II. řízení
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je vytvoření audiovizuálních děl zakomponovaných do expozice nacházející se ve stavbě s názvem „Dům přírody Pálavy“.

Expozice prezentuje CHKO Pálava jako celek. Pomáhá návštěvníkovi propojit jinak izolovaně prezentovaná místa, přírodní i kulturně-historické atraktivity a vnímat je jako součást jednoho přirozeného, geograficky, historicky a logicky propojeného celku. Provázanost posiluje dojem, který si návštěvník má z území odnést.

Zakázka je rozdělena na 4 části, přičemž účastníci jsou oprávnění podat nabídku na každou část veřejné zakázky zvlášť, případně na jejich libovolné kombinace, nebo na všechny části veřejné zakázky najednou.

Podrobná specifikace je obsažena v příloze č. 1 a v dokumentech specifikující záměr a myšlenku expozice obsažených v příloze č. 4. Tyto dokumenty jsou nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Dokumenty tvořící přílohu č. 4 jsou: Dům přírody Pálavy – design expozice a Dům přírody Pálavy – design expozice – výkresová část, které vytvořila společnost All Things Studio LTD, se sídlem O’Jee Hackney Picturehouse, 270 Mare Street, London E8 1HE, United Kingdom, zodpovědná osoba: Jana Vodičková, dále Jednotný architektonický koncept, manuál pro navrhování návštěvnických středisek AOPK ČR, který vytvořila Ing. arch. Eva Velková a Helena Kubíková, Přehled textů v expozici ke 30. 4. 2020, Zadání AV prvků v expozici a Interpretační plán Domu přírody Pálavy (část plánovací, aplikační), který vytvořil Ing. Ladislav Ptáček, Jana Urbančíková, metodické vedení – Mgr. et Mgr. Michal Medek, Sdružení pro interpretaci místního dědictví CŘ, z.s., IČ: 22764186, se sídlem č.p. 26, 751 21 Grymov.
Místo plnění: Jihomoravský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.krajbezkorupce.cz)
Kontakt: JUDr. Michal Skoumal, email: skoumal@skoumalpilny.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 22.04.2022 10:00
Datum zahájení: 14.03.2022 12:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: