Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK – oblast Znojemsko/ Část 8
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem této části veřejné zakázky je výkon veřejných služeb za účelem zajištění dopravní obslužnosti Jihomoravského kraje na části území Jihomoravského kraje obsluhovaného autobusovými linkami č. 158, 821, 822, 104, 108, 450, 818, 820.

Kompletní zadávací dokumentace je k dispozici u hlavní veřejné zakázky "Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK – oblast Znojemsko", v rámci níž dochází k dělení na části 1-10.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Adresa pro podávání nabídek je následující: Jihomoravský kraj, Krajský úřad, Žerotínovo nám. 3, Brno, kontaktní osobou pro přijetí Nabídky je sekretariát odboru rozvoje dopravy Krajského úřadu Jihomoravského kraje, kancelář č. 237.
Kontakt: Uchazeči mohou Nabídku na výše uvedenou adresu zaslat nebo ji podat osobně ve všední dny od 9:00 do 14:00 hod., v poslední den Lhůty pro podání nabídek od 8:00 do 9:00 hodin na sekretariátu odboru rozvoje dopravy v kanceláři č. 237, a od 9:01 hod. do 9:30 hod. v místnosti č. 037.
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 22. 04. 2015 09:30
Počátek běhu lhůt: 20. 01. 2015
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: