Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Formulář navazuje na/opravuje formulář: E01: Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Na formulář navazují (popř. ho opravují) formuláře:



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Centrum Excelence
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních úprav stávajících prostor a přístavba nových prostor v úrovni 1. PP a 1. NP včetně provedení nových vnitřních rozvodů, elektroinstalace, vzduchotechniky, kanalizace, vodovodu a nových přípojek vody a kanalizace (dále také jako „stavba“ nebo „dílo“) podle projektové dokumentace zpracované obchodní společností OK.Atelier s.r.o., IČO: 60744456, se sídlem Pod Zámkem 2881/5, 690 02 Břeclav, v 11/2015, pod zakázkovým číslem: 2015/285, označené názvem: Centrum EXELENCE (dále jen "projektová dokumentace"), (příloha zadávací dokumentace) a dalších podmínek stanovených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Ve stávající původní budově tělocvičny budou provedeny stavební úpravy, dodatečně provedené přístavby budou odstraněny a v zadní části bude vybudována nová přístavba v úrovni 1. PP a 1. NP. Původní objekt bude zateplen kontaktním zateplovacím systémem. Nad původním objektem bude ponechána sedlová střecha s valbami. Přístavba bude zastřešena plochou střechou.
V objektu budou vybudovány v 1. PP převážně sklady a manipulační prostory pro přípravu degustačních vzorků vín. V 1. NP je navržen sál v prostoru původní tělocvičny, dále jsou zde navrženy kanceláře, příruční sklad, sociální zařízení, přípravna jednoduchých pokrmů pro degustace a vstupní hala se šatnou. Na kancelářské prostory bude navazovat prostorná zasedací místnost. V části podkroví bude vybudována vestavba kanceláří. Provoz centra je navržen tak, aby byl vyhovující pro potřebnou administrativu, skladování vzorků vín, provádění degustací vín a dále pro účely školení a pořádání kulturních akcí.
Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je rovněž zhotovení dokumentace skutečného provedení stavby a zhotovení geometrického plánu.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Fiala, Tejkal a partneři, advokátní kancelář, s.r.o.
na adrese Brno, Helfertova 2040/13, PSČ 613 00
na recepci v pracovní dny od 10:00 do 15:00 hod.
Kontakt: Kontaktní osobou ve věcech souvisejících s tímto zadávacím řízením je obchodní společnost Fiala, Tejkal a partneři, advokátní kancelář, s.r.o., IČO: 28360125, se sídlem Brno, Helfertova 2040/13, PSČ 613 00, e-mail: zakazky@akfiala.cz, tel.: +420 541 211 528.
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: užší řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum pro žádosti o účast: 29. 12. 2015 11:00
Datum předložení nabídky: 14. 03. 2016 09:00
Počátek běhu lhůt: 10. 12. 2015
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: