Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Dům přírody Pálavy
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v rekonstrukci stávajícího objektu RMM v Dolních Věstonicích, kde se nyní nachází Archeologické muzeum. Objekt bude rovněž rozšířen a to nejen v interiéru, ale i v exteriéru. Expozice bude interaktivní a bude vhodná pro individuální návštěvníky i organizované skupiny napříč všemi generacemi.

Cílem projektu je vzdělávat návštěvníky CHKO Pálava, aby si uvědomili význam zdejší krajiny v kontextu České republiky, důvody, které vedou náš stát k její ochraně, i roli, kterou může občan a návštěvník CHKO sehrát při jejím zachování. Návštěvníci by měli pochopit výjimečnost zdejší krajiny spočívající ve spojení vysoce kulturně-historické hodnoty, překvapivě pestré přírody, ale i tradiční pohostinnosti spojené především s pěstováním vinné révy a výrobou vína.

Cílem projektu je dále realizace opatření k zajištění či zlepšení stavu předmětů ochrany CHKO Pálava a místní NPR posílením stavu návštěvnické infrastruktury. Cílem projektu je vybudování návštěvnického centra - Domu přírody Pálavy, které napomůže interpretaci chráněných území ve formě moderní interaktivní expozice, která zaujme všechny věkové kategorie návštěvníků.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.krajbezkorupce.cz)
Kontakt: Skoumal a Pilný, advokátní kancelář, s. r. o.,
Brno, Drobného 306/34, PSČ 602 00
JUDr. Michal Skoumal
skoumal@skoumalpilny.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: užší řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum pro žádosti o účast: 24.06.2020 10:00
Datum předložení nabídky:
Datum zahájení: 21.04.2020 15:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: