Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nemocnice TGM Hodonín - II. a V. etapa projektu REACT EU 98 – Obměna koncových stanic
Odesílatel Lukáš Soudek
Organizace odesílatele Nemocnice TGM Hodonín, příspěvková organizace [IČO: 00226637]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.12.2022 16:06:16
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den a děkujeme za Váš dotaz.

Souhlasíme, že v rámci zadávacího řízení bylo provedeno více změn ve vazbě na technickou specifikaci, kvalifikaci a návrh kupní smlouvy. S ohledem na zamezení případné zmatečnosti a lepší orientaci jednotlivých účastníků v zadávacím řízení zadavatel přistoupil k "restartu" zadávacího řízení, kdy jednotlivá vysvětlení zadávací dokumentace byla propsána do dnes zveřejněné zadávací dokumentace a příloh ZD a souběžně s tím i prodloužena lhůta pro podání nabídek odpovídající povaze těchto změn.

Omlouvám se tímto za případné komplikace a přeji hezký den.

S pozdravem L.Soudek

Původní zpráva

Datum 08.12.2022 15:27:27
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážený zadavateli,
vzhledem k většímu množství provedených úprav v rámci zadávacích podmínek prosíme o potvrzení či vyvrácení informace, že bod č. 12.6 uvedený v Zadávací dokumentaci (požadavek na doklad o školení na instruktáž) pozbyl platnosti.
Totéž pro bod 11.4 ZD, vzhledem k tomu, že bylo v předchozích dodatečných informacích vymezeno, že se nejedná o dodávku zdravotnických prostředků dle zákona o zdravotnických prostředcích.
Bod 5.1 poslední upravené verze vzoru Kupní smlouvy hovoří o požadavku "Předvedení způsobilosti spočívá v uvedení předmětu smlouvy do plného provozu". Tento požadavek ale nemůže být splněn, není-li součástí plnění instalace v místě plnění. Jakým způsobem bude tedy požadováno předvedení způsobilosti?
Předem děkujeme za informace.