Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Jazykové vzdělávání zaměstnanců Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje
Odesílatel Eva Kostolanská
Organizace odesílatele Jihomoravský kraj [IČO: 70888337]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.08.2018 13:35:58
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

dnes dne 24.8.2018 byl přijat a do systému vložen dodatek č. 1 k zadávací dokumentaci, který řeší bod 1) a 2) Vaší žádosti.

k bodu 3) uvádíme následující. Učební materiál by měl být součástí výsledné ceny a měl by být zajištěn dodavatelem. Konkrétní učební materiál není požadován. Jediný požadavek na učební materiál je odpovídající úroveň v kontextu jazykových znalostí pro jednotlivé učební skupiny definované v obchodních podmínkách.

k bodu 4) dle dnes vydaného dodatku č. 1 k zadávací dokumentaci bylo v části 8 "Zpracování nabídkové ceny" vypuštěna část týkající se výuky s rodilým mluvčím. Ve zpracování nabídkové ceny, obchodních podmínkách ani v krycím listu tudíž nemusí být tento údaj uváděn.Propočet bude vycházet z ceny výuky obecného Aj a Nj.

S přáním hezkého dne

Mgr. Eva Kostolanská

Původní zpráva

Datum 22.08.2018 15:40:40
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobry den,
1) v casti 5.1. pism. c) zadavaci dokumentace je uveden pozadavek na predlozeni dokladu o opravneni k podnikani s predmetem podnikani "Poradenska cinnosti v oblasti vypocetni techniky, elektroniky, programoveho vybaceni". Predpokladame, ze se jedna o formulaci z predchozi verejne zakazky.

2) Totez v casti 12.5. "Nabidka bude obsahovat" je uvedena priloha smlouvy "oceneny Soupis stavebnich praci, dodavek a sluzeb" ve formatu MS Excel. Ve smlouve se nenachazi zadna informace o priloze ke smlouve. Predpokladame, ze se jedna o formulaci z predchozi verejne zakazky.

3) Muzete doplnit informace k ucebnimu materialu? Kdo ho zajisti? Ma byt soucasti cenove nabidky ucastnika? Jaky ucebni material se pozaduje?

4) V casti 8 "Zpracovani nabidkove ceny" zadavaci dokumentace uvadite, ze nabidkova cena bude clenena jako:
- cena za 45 min. vyuky obecneho AJ a NJ
- cena za 45 min. vyuky s rodilym mluvcim - ve smlouve ani v krycim liste neni uvedena informace o vyuce s rodilym mluvčim a take chybi moznost uvest cenu za tuto vyuku. Pozaduje se vyuka s rodilym mluvcim? Pokud ano, specifikujte prosim v nichz kurzech (AJ, NJ + pocet a misto kurzu). Kde mame uvest nabidkovou cenu za tuto vyuku?

Dekuji.