Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Oprava výmalby a štukové práce školních prostor objektu Komenského 16/5, Vyškov
Odesílatel Lucie Válková
Organizace odesílatele Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov, příspěvková organizace [IČO: 00559270]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 10.05.2019 12:40:22
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Dobrý den,
na základě dotazů účastníků veřejné zakázky "Oprava výmalby a tukové práce školních prostor objektu Komenského 16/5, Vyškov", jsme doplnili zadávací dokumentaci, resp. předmět veřejné zakázky následovně:

Předmětem zakázky je oprava výmalby školních prostor - vestibul, levé a pravé křídlo chodeb v 1. NP objektu Komenského 16/5, Vyškov v celkové výměře 836 m2.
Odstranění uvolněných částí starých nátěrů, případné opravy zdiva (sádrování), výmalba zdiva, štuků (včetně stropů), součástí prací je i zakrytí předmětů, podlah a elektroinstalace v uvedených prostorách, úklid po provedení díla a případný odvoz suti.
Výmalba bude provedena otěruvzdorným omyvatelným materiálem pro vnitřní nátěr zdiva - do výšky 1 metra, dále pak barevným nátěrem pro interiér dle stávajícího stavu, tak aby byl zachován historický ráz budovy. Bílé plochy budou natřeny antistatickým nátěrem (odpuzujícím prach).


Přílohy
- Zadávací dokumentace_opravená.pdf (400.37 KB)