Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Výkon činnosti technického dozoru stavebníka – Demolice objektu bývalé kotelny Nemocnice Hustopeče
Odesílatel Jana Zezulová
Organizace odesílatele Jihomoravský kraj [IČO: 70888337]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.11.2021 09:38:29
Číslo jednací ve SpSl JMK 158140/2021
ID ve SpSl KUJMXOPLZDFD
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
na základě žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace ve znění:

"V odstavci 4.1 Výzvy k podání nabídek bod a) je uvedeno, že vedoucí realizačního týmu má mít platné osvědčení o autorizaci dle §5 odst. 3 písm. a) zákona č. 360/1992 Sb., což je autorizace v oboru pozemní stavby.
V odstavci 4.1 je uveden i další bod a), ve kterém je požadováno osvědčení o autorizaci dle §5 odst. 3 písm. b) zákona č. 360/1992 Sb., což je autorizace v oboru dopravní stavby.
Ve Formuláři nabídky je u osoby vedoucího realizačního týmu požadována pouze autorizace v oboru dopravní stavby.
Dovolujeme si Vás tímto požádat o vysvětlení, jakou autorizací má disponovat vedoucí realizačního týmu s ohledem na předmět veřejné zakázky, kterým je výkon činnosti TDS u demolice objektu bývalé kotelny."

Vám tímto sdělujeme, že ve Výzvě k podání nabídky na veřejnou zakázku (požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů) byla chybně navíc uvedena autorizace pro obor dopravní stavby. S ohledem na předmět veřejné zakázky a taktéž na požadavky na referenční stavby, zadavatel požaduje pro vedoucího realizačního týmu autorizaci pro obor pozemní stavby dle § 5 odst. 3 písm. a) zákona č. 360/1992 Sb. nebo osvědčení o autorizaci vydané Českou komorou architektů dle § 4 odst. 2 písm. a) dle zákona č. 360/1992 Sb., nebo jejich ekvivalent.
Formulář nabídky bude na základě této odpovědi upraven odpovídajícím způsobem.
S pozdravem