Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Upřesnění výsledku zadávacího řízení
Rámcová dohoda: Ne
Příkazní smlouva: Ne
Název, druh a popis předmětu
Název: Nemocnice Břeclav, p. o. – Komplexní energetické úspory pavilonu N včetně gastrotechnologií
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je realizace díla v rámci projektu s názvem: „Nemocnice Břeclav, p. o. – Komplexní energetické úspory pavilonu N včetně gastrotechnologií“, jenž se skládá z I. etapy projektu, jež je zaměřena na rekonstrukci stávajícího gastro provozu pavilonu N; a II. etapy, jež spočívá v úpravách obálky budovy. Blíže je předmět veřejné zakázky specifikován v projektové dokumentaci, jež tvoří přílohu č. 5 zadávací dokumentace, soupisech stavebních prací, dodávek a služeb s výkazy výměr (příloha č. 2 zadávací dokumentace) a energetickém posudku (příloha č. 9 zadávací dokumentace).

Projekt je rozdělen na jednotlivé etapy z důvodu dotačního financování celého projektu z rozdílných dotačních titulů uvedených v čl. 6 zadávací dokumentace. Harmonogram konkrétních činností navrhne vybraný dodavatel tak, aby navržený technologický postup dával smysl a předmět veřejné zakázky byl dokončen v požadované době (viz čl. 5 zadávací dokumentace).
I. etapa projektu spočívá zejména v rekonstrukci stravovacího provozu, dodávce a instalaci gastrotechnologie (dále také jako „část gastrotechnologie“).
II. etapa projektu, jež se týká obálky budovy pavilonu N, spočívá zejména v zateplení objektu, výměně výplní otvorů, výměně interiérového osvětlení, instalaci stínící techniky, nuceného větrání, vyregulování otopné soustavy a instalaci MaR a další opatření mající prokazatelně vliv na snížení spotřeby primární energie. Díky realizaci projektu dojde k energetickým úsporám v dotčeném objektu a tím i ke snížení negativního vlivu na životní prostředí (dále také jako „část obálka budovy“).

Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je vypracování všech podkladů (včetně žádosti) pro zajištění vydání kolaudačního rozhodnutí a zajištění vydání pravomocného kolaudačního rozhodnutí, a to včetně zajištění s tím souvisejících veškerých potřebných vyjádření dotčených orgánů.
Místo plnění: Břeclav
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.krajbezkorupce.cz)
Kontakt:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 18.10.2023 10:00
Datum zahájení: 07.09.2023 15:50
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: