Veřejná zakázka: Poradenská činnost v rámci projektu „Pořízení nových železničních elektrických jednotek

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 11285
Systémové číslo: P17V00001316
Datum zahájení: 16.06.2017
Nabídku podat do: 26.06.2017 12:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Poradenská činnost v rámci projektu „Pořízení nových železničních elektrických jednotek
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Rada Jihomoravského kraje schválila záměr pořízení nových železničních elektrických jednotek do majetku Jihomoravského kraje za podmínky využití prostředků Operačního programu Doprava.
Jihomoravský kraj zpracoval návrh žádosti o podporu včetně příloh na projekt „Pořízení nových železničních elektrických jednotek do majetku Jihomoravského kraje“ v rámci Operačního programu Doprava, prioritní osa 1: Infrastruktura pro železniční a další udržitelnou dopravu, výzva „Výzva pro předkládání projektů v rámci SC 1.5 OPD - kolejová vozidla pro regionální dopravu“.

Předmětem veřejné zakázky je:
a) Kontrola žádosti o podporu na projekt:
- Kontrola komplexnosti žádosti o podporu na projekt včetně všech příloh žádosti o podporu definovaných v rámci příslušné výzvy a dokumentace OPD s ohledem na to, že se jedná o velký projekt.
- Kontrola obsahu/textu žádosti o podporu na projekt včetně všech příloh, vyjádření k jejich obsahu a navržení případného doplnění či změn s ohledem na to, že se jedná o velký projekt.
Kontrola bude provedena v souladu s „Pravidly pro žadatele a příjemce Operačního programu Doprava 2014-2020“, výzvou, Kritérii pro hodnocení a výběr projektů a dalšími adekvátními dokumenty OPD a EU.
b) Konzultace případných výzev k doplnění žádosti o podporu v rámci schvalování žádosti o podporu ze strany řídícího orgánu OPD, orgánů Evropské unie (např. Evropské komise) či jiného adekvátního orgánu včetně kontroly vypořádání v rámci výzvy k doplnění žádosti o podporu.
c) Účast účastníka na případných jednáních při procesu schvalování žádosti o podporu na projekt na základě výzvy ze strany řídícího orgánu OPD, orgánů Evropské unie (např. Evropské komise) či jiného adekvátního orgánu zaslané zadavateli. Vzhledem k velikosti projektu lze předpokládat využití iniciativy JASPERS.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 990 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Jihomoravský kraj
  • IČO: 70888337
  • Poštovní adresa:
    Žerotínovo nám. 3
    601 82 Brno
  • Název odboru: Odbor regionálního rozvoje
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 206450

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Nabídky je možné doručit poštou na adresu zadavatele: Jihomoravský kraj, Odbor regionálního rozvoje, Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno nebo osobně na adresu zadavatele: Jihomoravský kraj, Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno, podatelna nebo dveře č. 242, a to v pracovních dnech od 8:00 do 14:00 hodin.

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky